zondag 13 november 2011

Opheffings Uitverkoop Hobbystempels

Wat een verschrikkelijk vervelend bericht kreeg ik vanochtend. Marga belde me en ze vertelde dat zij en John hebben besloten om te stoppen met de webwinkel. Ik weet hoe moeilijk deze stap voor hen is en Marga is heel bang voor het zwarte gat wat nu gaat komen. Ze had zoveel lol met het runnen van het bedrijfje, maar de economische crisis gooit roet in het eten. Marga en John heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en bedankt voor alle geweldige tips. Ook al stopt de winkel, onze vriendschap blijft altijd bestaan.www.hobbystempels.nl
Opheffings uitverkoop.Bijna 5 jaar hebben we met veel plezier aan onze webwinkel gewerkt. Het contact en de vele positieve reacties, zowel op internet als op de vele clubdagen en beurzen die we bezocht hebben, hebben het altijd de moeite waard gemaakt om er energie in te steken. Helaas zijn wij mede door de economische omstandigheden genoodzaakt te stoppen.Hierdoor beginnen wij nu een opheffingsuitverkoopmet kortingen van20 % tot 70%op ons gehele assortiment.Spelregels:  • De kortingen zijn al verrekend in de prijzen op onze site, zodat u precies weet wat alles kost.
  • Tijdens de uitverkoop houden wij uw bestelling 3 dagen na het versturen van de orderbevestiging voor u vast. Tenzij u ons een berichtje stuurt dat u per overschrijving betaald, of een betaling uit het buitenland moet komen, laten we de bestelling na deze 3 dagen vervallen.
                                                    www.hobbystempels.nl


Geen opmerkingen: