donderdag 15 mei 2008

beetje brutaal

Ik ben vandaag een beetje brutaal geweest........... ik heb een mailtje gestuurd naar de Hänglar & Stänglar klub. Ik wilde nu wel eens weten wie de designer is van die prachtige ( mijn favoriete) stempels.
Ik kreeg vanavond een mailtje terug van de designer, producent, bedrijfsleider (kortom alles doener)............ haar naam is Marie Julin.

3 opmerkingen:

alina zei

Oh ,Gerdie , ben je ook zo dol op die stempels ? Zo te lezen wel , ik ook dus .En ik kan ze nergens kopen . Ik vind ze echt enig . Ik zag dat je de Papilio stempels ook leuk vind , ik heb ook twee net besteld . Trouwens , mooie foto's van Natasja en Robert ! Groetjes en een fijn weekend

alina zei

Gerdie , bedankt voor de tip , ik heb al gekeken en heb geprobeerd om me aan te melden , maar het lukt me niet . Ik heb al stempels gezien die ik heel graag zou willen hebben . Ik zal opnieuw proberen . Groetjes .

Ellen zei

Hoi
Mein naam is Ellen. Ik woon in Zweden, duz geen nederlaandse. Maar me moeder is. Ik kun jullie vertellen dat Hänglar is ook voor onz in Zweden een betje mooijlek te kopen. Ze hebt ook een gevoone baan. En of twee keer per jaar verkoopt ze en paketje van 300 zwedse kronen met een tema. Dit is allen voor Zweden en Norwegen. Misschien kan ik jullie helpen.
/Ellen