zaterdag 31 mei 2008

Vanmiddag dit verjaardagskaartje gemaakt in zwart/wit/zilver. De tekststempel (penny black uit 2006) is zilver geembost en de stempel van het meisje (een cuddly-buddly) is aangekleed met het papier wat ik gebruikt heb op de kaart. De bloemetjes en blaadjes zijn geponst uit een limonadeblikje.
Today I made this birthday-card in black/white/silver. The stamp (a cuddly buddly) is stamped on the same papers as I used in the card and then cut out and put on the original stamp. The textstamp (penny black) is silver embossed with the heattool. The flowers and leaves are punched out of a tin can.

vrijdag 30 mei 2008

boekje met labels (little book with labels)


Dit is het 2e boekje wat ik heb gemaakt deze week. Het eerste boekje heb ik gemaakt voor een vriendin. Dit boekje is voor mijn oudste dochter. Ze gaat beginnen aan een nieuwe baan a.s. maandag en dat is niet alleen een felicitatie waard, maar ook best wel eng. Ze heeft af en toe een steuntje in de rug nodig en daar is dit boekje met labels voor bedoeld.

This is the 2nd book with labels I did make this week. The first one I made for a good friend. This book is for my oldest daughter. She is starting a new job coming monday. That's a bit scary for her. She does need a little help, because she's very nervous about it. For her this little book with labels.

vrijdag 23 mei 2008

triest bericht de afgelopen week


Woensdag kregen we het trieste bericht dat een nichtje van ons (die in Denemarken woont met man en dochtertje), was bevallen na 20 weken zwangerschap. Het kindje was voor de bevalling al overleden. Ik heb vandaag een kaartje gemaakt voor hen. In de binnenkant van de kaart heb ik de songtekst van het liedje Fly van Celine Dion afgedrukt.

On wednesday we received the sad news that a niece from my husband (she is living in Denmark with her husband and daughter) did lose her second child after 20 weeks of pregnancy. Today I did make this card for them. Inside the card I did print the songtext of a song from Celine Dion: Fly.

woensdag 21 mei 2008

Hänglar flowergirl


Vanavond even heerlijk dit kaartje zitten maken. Deze nieuwe Hänglar & Stänglar stempel heb ik dinsdag ontvangen vanuit Zweden.
Het papier is Sweetwater (giggle-girl collectie).
Het is een enkelvoudige kaart van 15cm x 15 cm.
Yesterday I received this new Hänglar & Stänglar stamp from Sweden. So I wanted to 'play' with this stamp. The paper is from Sweetwater (giggle-girl collection). The card measures are 15cm x 15 cm.

Double fold card

Afgelopen weekend deze doublefold card gemaakt.
Last weekend I made this doublefold card.


maandag 19 mei 2008

leuke scrapvideo

Online is een leuke video te zien van tv weekly...... over het gebruiken van limonadeblikjes in je layouts of kaarten. Neem er even de tijd voor. Ik ben zeker van plan om dit binnenkort een keer te gaan gebruiken.
http://sbl.tvweekly.com/player.php?a42f2a8661dc8cc5a78fd87024935656z6680

vrijdag 16 mei 2008


Een kaartje (15x 15 cm) gemaakt met papier van Stampin Up, bloemen gekocht bij papirloftet in Noorwegen. De stempels van het hondje, de lantaarnpaal en het meisje zijn natuurlijk van Hänglar & Stänglar, de tekststempel is van Aud Design en de swirl is van Autumn Leaves.
A card (15cm x 15 cm) made with scrappaper from Stampin Up. The flowers are bought in Norway at Papirloftet. The dog-, girl-, lamppost-stamp are Hänglar & Stänglars. The textstamp is from Aud Design and the swirlstamp is one of Autumn Leaves.

even wat oudere kaarten geplaatst.............

donderdag 15 mei 2008

beetje brutaal

Ik ben vandaag een beetje brutaal geweest........... ik heb een mailtje gestuurd naar de Hänglar & Stänglar klub. Ik wilde nu wel eens weten wie de designer is van die prachtige ( mijn favoriete) stempels.
Ik kreeg vanavond een mailtje terug van de designer, producent, bedrijfsleider (kortom alles doener)............ haar naam is Marie Julin.

maandag 12 mei 2008

Bee Happy


Het is warm, heel warm buiten........ vind ik zelf niet zo prettig, kan er niet zo goed tegen. Ondanks de warmte vandaag een kaartje gemaakt met SU papier en een afdrukje wat ik van Sylvia heb gekregen.

zondag 11 mei 2008

Rustige zomerse dag

Vandaag een heerlijke zomerse dag en heerlijk rustig. Ik heb de hele dag zitten scrappen, maar het resultaat kan ik niet laten zien ........... mag ik niet laten zien. Het is een project wat gemaakt zal gaan worden op de clubdag van "Scrap en Stempel" op 1 november a.s. in Warnsveld.

woensdag 7 mei 2008

foto's van het huwelijk van onze dochter
Eindelijk kan ik wat foto's tonen van het huwelijk van Natasja en Robert.


zondag 4 mei 2008


Het is heerlijk weer vandaag, maar ik verkies toch mijn hobbytafel boven buiten zitten in de zon. Heb zojuist deze dubbele pocket kaart gemaakt. Leuk om te doen, nog niet eerder zoiets gemaakt en dat vind ik superleuk om te doen........ gewoon iets nieuws proberen en maar kijken of het lukt. Een engelstalige werkwijzer van deze kaart kun je vinden op: http://www.jarfullofjoy.blogspot.com/2008/04/double-pocket-card-tutorial.html


zaterdag 3 mei 2008


Na de menukaarten, ben ik weer verder gegaan met het scrapalbum voor mijn man over zijn reis naar Albanië. Trots kan ik melden dat het af is. Over de ene pagina tevredener dan de andere, toch is het goed gelukt en mijn man is er super blij mee. Het is een 30,5 x 30,5 cm album met in totaal 68 pagina's.


Vanavond moesten de kerstkaarten nog gemaakt worden, die ik al in april af moest hebben. Maar ze zijn af en in totaal liggen er dus al 8 klaar voor de decembermaand.